VAN RAAIJ groenverzorging B.V. Prof’s in Groen!
Trambaan 9
Ma-Vrij: 08.30u - 17.00u

Onderhoud terreinen DELA

Voor de grootste uitvaartverzorger van Nederland onderhouden wij de terreinen rond rouwcentra en crematoria in Gelderland en Overijssel. Een vaste ploeg zorgt continue voor beeldkwaliteit A en bestrijden eventuele gladheid. Waarom een vaste ploeg? Niet alleen omdat het personeel en de bezoekers dan steeds vertrouwde gezichten zien; hun ervaring garandeert dat ze altijd hun werk goed, maar ook gepast onzichtbaar doen.

Bosvisie Center Parcs

Een van de aansprekende elementen in de parken van Center Parcs is het vele groen. Bij het park “De Meerdal”, dunden wij het bos. Het doel: een veranderend ecosysteem met meer biodiversiteit. Bijvoorbeeld omdat er meer licht valt en dominante bomen nu ruimte maken voor andere soorten.  Het hout dat vrijkwam vond zijn weg naar biomassa.

Onderhoud openbare ruimte gemeente Beuningen

Wij verzorgden een compleet IBOR (Integraal Onderhoud Openbare Ruimte) bestek met verschillende niveaus beeldkwaliteit. In deze samenwerking komen veel van onze diensten terug: onkruidbeheersing in beplanting en op verhardingen, vegen, hagen knippen, beplanting snoeien, zwerfvuil opruimen en afvalbakken beheren en het onderhouden van sloten en bermen. Dit alles doen we met een hoge SROI (Social return on investment).

Aanleg Saksen-Weimar

In dit nieuwe woongebied woon je letterlijk in het groen. Daarom voelen wij ons hier als een vis in het water. Wij zorgen voor de aanleg van groenvoorzieningen. Zo planten we bomen, heesters en hagen. En leggen we gazons en uitgestrekte graslanden aan.