VAN RAAIJ groenverzorging B.V. Prof’s in Groen!
Trambaan 9
Ma-Vrij: 08.30u - 17.00u

Daarom kiest u voor ons

Ervaring 

In de meer dan 25 jaar van ons bestaan hebben we veel gezien, veel aangelegd en veel problemen opgelost. Dat konden we omdat we de juiste kwalificaties combineren met de juiste mensen.

 

Bewezen kwaliteit in groenverzorging

Voor elke klus stellen wij het beste team samen. En hen geven we de beste tools om het werk te doen. De vele certificaten bewijzen dat kwaliteit bij ons geen hol begrip is, maar een keiharde belofte. Wij willen dat u tevreden bent en wijzelf trots. Pas dan is de klus voor ons klaar.

 

Toewijding

Wij willen en kunnen dit beloven omdat we een familiebedrijf zijn. Wat wij doen, raakt ons persoonlijk. Daarom zijn we makkelijk bereikbaar en aanspreekbaar. Korte lijnen en direct contact zijn voor ons geen reclamekreten, maar voorwaarden voor een fijne en succesvolle samenwerking.

Zo helpen we u

Wat het doel van de ruimte ook is; onze uitgebreide ervaring garandeert optimaal en efficiënt onderhoud.

Onderhoud zonder omkijken. Wij regelen alles wat er nodig is om uw terrein er spik en span uit te laten zien. Iedere dag weer.

Als handwerk niet kan of niet opschiet, hebben wij de mensen en de middelen om grote bossages aan te pakken.

Als onkruid en veegvuil uw terrein ontsieren, schakelt u de professionals in. We staan voor u klaar met onze veegmachines en chemievrije bestrijdingsmethodes.

Wat het doel van uw terrein ook wordt; wij hebben de expertise om het optimaal aan te leggen en in te richten.

Ook deze specialistische en veeleisende opdrachten legt u met een gerust hart bij ons neer. U bent verzekerd van terreinen in topconditie.